Duyurular  »  Gambiya Yatırım ve Ticaret Olanakları Forumu
DEİK/Türk-Gambiya İş Konseyi tarafından 3 Haziran 2014 tarihinde İstanbul, TOBB Plaza'da 09.30-15.00 saatleri arasında Gambiya Ticaret, Sanayi, İstihdam ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Sayın Abdou Kolley ve beraberindeki heyetin katılımlarıyla Gambiya Yatırım ve Ticaret Olanakları Forumu düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.
Bu kapsamda, ülkedeki tarım, balıkçılık, turizm, enerji, paketleme sektörleri başta olmak üzere mevcut yatırım olanaklarına ilişkin Gambiya Ticaret, Sanayi, İstihdam ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Sayın Abdou Kolley, Gambiya Yatırımları ve İhracatı Destekleme Ajansı (GIEPA) yetkilileri ve Gambiya özel sektör temsilcileri ile ikili görüşme imkanı sunacak söz konusu Forum'a ilişkin katılım formuna ve detaylı bilgiye Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılmaktadır.
Ayrıca, toplantı dili İngilizce olup, GIEPA tarafından iletilen Gambiya'daki Proje Fırsatlarına ilişkin bilgiler ile Gambiya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iletilen özel sektör işbirliği teklifleri http://www.deik.org.tr/Contents/FileAction/4796 linkinde yer almaktadır.
Katılmayı arzu eden kurum ve kuruluşların katılım teyitlerini, söz konusu katılım formunu eksiksiz doldurarak DEİK'e (Berat Oğuz, Tel: 0212 339 5005, E-mail: [email protected]) en geç 2 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir.