Duyurular  »  Gambiya Ticaret Fuarı
İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) tarafından, 1-16 Mart 2014 tarihleri arasında, Bakau kentinde bulunan Bağımsızlık Stadyumunda, 7.Gambiya Ticaret Fuarı'mn 'Ortaklığa Doğru Kapsayıcı Büyüme' temasıyla gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, söz konusu Fuar'ın amacının;
•    Sanayi ve işletme kuruluşlarının büyümelerine katkı sağlanması,
•    Yerel işletmeler ile uluslararası iş imkanları arasında bağlantının kurulması,
•    Ticaret ve sanayi öncülerinin ürünlerini sergileyebilecekleri ve işbirliği yapabilecekleri bir fırsat platformunun sağlanması,
•    Risk sermayesi müteşebbisleri/işadamlarına yatırım fırsatlarını keşfetme imkanı sunulması,
•    İş ortaklıklarının desteklenmesi, kamu özel ortaklığın tesis edilmesi,
•    Özel sektör istihdamının desteklenmesi,
•    Gambiya menşeli ürünlerin ihracatına destek olunması,
•    Bölgeler arası ticaretin arıtılması,
•    Gambiya'daki yatırım fırsatlarının artırılması
•    2020 Vizyonunu desteklenmesi
olduğu bildirilmektedir.
Anılan Fuar'ın kavram kağıdına, uluslararası başvuru formuna ve ticaret fuarı katalog listesi formuna Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan Adam Trinn Njie ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.