Duyurular  »  8. Internetional Women s SME Expo Bangladesh 2014 Fuarı
Bangladeş'in Ankara Büyükelçiliğinden alınan notaya atfen, Chittagong Kadın Sanayi ve Ticaret Odası (Chittagong Women Chamber of Commerce and Industry, CWCII) tarafından, Bangladeş İhracat Teşvik Bürosu (EPB), Bangladeş Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FBCII), Jüt Çeşitlendirme ve Tanıtım Merkezi ile Bangladeş Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Kuruluşu'nun (SME) katkılarıyla, Bangladeş'in Chittagong bölgesinde, 1-30 Ekim 2014 tarihleri arasında "8th International VVomen's SME Expo Bangladesh 2014" isimli fuarın düzenleneceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, Asya'da gerçekleştirilecek bu büyük etkinliğe Türk kadın girişimcilerinin de katılımından memnuniyet duyulacağı ifade edilmektedir. Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgi ve formlara Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.