Duyurular  »  7. Astana Ekonomi Forumu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda 7. Astana Ekonomi Forumu’nun, 21-23 Mayıs 2014 tarihlerinde, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenleneceği belirtilmektedir.Yazıda devamla, söz konusu Forum a her yıl hükümet ve devlet başkanları, siyasetçiler,
uluslararası kuruluşların liderleri, önemli düşünürler ve Nobel Ödülü sahiplerinden oluşan, 130 ülkeden 10.000’nin üzerinde katılım sağlandığı bildirilmektedir.

Söz konusu Forum'un temel amacının Kazakistan’ın ulusal yenilik ve yatırım projelerinin uluslararası tanıtımını yapmak, ikinci 5 yıllık Kazakistan SPFIID (Zorunlu Endüstriyel ve Yenilikçi Kalkınma Programı)’in projelerini tanıtmak, yatırım ortamının iyileştirilmesini sağlamak ve teknoloji, yenilik ve doğrudan yabancı yatırımların ülkeye kazandırılması olduğu ifade edilmektedir.

Anılan Forum’un kavram kağıdına Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılabilmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgi için iletişim bilgileri aşağıda verilmektedir.

İrtibat:

Mr. Sulanbekova