Duyurular  »  3. İslam İşbirliği Teşkilatı Orta Doğu Helal Kongresi ve Fuarı
Emiri ve Yüksek Konsey Üyesi Dr. Sheikh Sultan Bin Mohammad Al Qasimi'nin himayelerinde, Helal Geliştirme Konseyi (HDC) ve Şarjah Expo Merkezi işbirliğinde, 8-10 Aralık 2014 tarihlerinde, 3. İslam İşbirliği Teşkilatı Orta Doğu Helal Kongresi'nin, Şarjah, Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenleneceği bildirilmektedir. Son iki yıl olduğu gibi söz konusu Kongre'nin, Şarjah Ticaret Odası ve İslam Ticareti Geliştirme Merkezi işbirliğinde düzenlenen, bölgedeki en büyük Helal Ticaret Sergisi olan Orta Doğu Helal Expo'su ile eş zamanlı olarak düzenlenmesinin planlandığı ifade edilmektedir.
Bu yıl düzenlenecek olan Kongre'nin Helal Gıda, içecek, katkı maddeleri, kozmetik, ilaç, finans ve turizm sektörlerini kapsayacak şekilde dengeli bir program oluşturmayı hedeflediği, "Helal Markalama- Trilyon Dolarlık Pazara Giriş Kapısı" teması altında düzenleneceği ifade edilmektedir.
Söz konusu etkinliğin katılım forumu http://www.halalmiddleeast.com/asppdf/HalalRegistration.aspx adresinden ulaşılmaktadır.