Duyurular  »  2014 Hannover Sanayi Fuarı

İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan bir yazıya atfen; Hannover 2014 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nun, 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, her yıl ortalama 5.000 firmayı ağırlayan, 150.000’e yakın profesyonel ziyaretçi sayısı ile Avrupa’nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı’na 4. ve 6. salonlarda 1000 m ’yi aşkın bir alanda katılım gerçekleştirileceği, söz konusu fuar için katılım bedelinin 520 Euro/m2 olarak belirlendiği ve fuara minimum 12 m2 ile katılım sağlanabileceği belirtilmektedir. Anılan bedele, stand inşaatı, nakliye ve gümrükleme, tanıtım hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu bildirilmektedir.

Fuar, %50 devlet desteği kapsamında olup, teşvik takip işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütülecektir.